Touch Up behandelingen

Touch Up behandelingen

In mijn salon ga ik vol voor mijn passie en dat is huidverbetering. Dat betekent dat ik losse elementen zoals bijvoorbeeld het harsen van wenkbrauwen, bovenlip of verven van wenkbrauwen en wimpers alleen aanbiedt in combinatie met een behandeling. Zodat naast aandacht voor mooie wenkbrauwen ook uw huid de aandacht krijgt die het nodig heeft. En uw huid laten stralen is wat ik het allerliefste doe 🤩

Wilt u niet voor een uitgebreide behandeling gaan dan kunt u kiezen voor de Touch Up behandeling.
Bij de Touch Up behandeling reinig ik uw gezicht, loop ik kleine onzuiverheden op uw huid na (mee-eters en gerstekorrels), dan doe ik de losse elementen en ik sluit af met het aanbrengen van oog crème en 24h crème met een aantal korte bindweefselmassagegrepen. Uw huid krijgt dus echt even een korte Touch Up!

De prijs van de Touch Up behandeling is afhankelijk van het aantal elementen dat u kiest. U kunt kiezen voor 1, 2 of 3 elementen.

U kunt kiezen voor de elementen:

  • harsen/epileren wenkbrauwen
  • verven wenkbrauwen
  • verven wimpers
  • harsen bovenlip
  • harsen kin

In het online boekingssysteem kunt u bij de opmerkingen vermelden welke elementen u wilt

Online boeken