Extra’s

Extra’s

Harsen

Voor het harsen van het gelaat en het lichaam maak ik gebruik van de mooie waxen van Lycon. De Lycon waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. Door hun kracht en samenstelling zijn ze uniek in hun soort. Haartjes kunnen al vanaf slechts 1 mm verwijderd worden zonder de huid te irriteren. De waxen zijn dus ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. De haartjes blijven ongeveer 4-8 weken weg.

Verven

Uw wenkbrauwen en ogen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht. Door het verven van de wenkbrauwen en wimpers krijg je meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. Uw wenkbrauwen en wimpers lijken voller en uw blik wordt nog intenser. Laat naast het verven ook gelijk uw wenkbrauwen in een mooie natuurlijke vorm epileren voor de perfecte look!

U kunt het harsen of verven alleen boeken in combinatie met een behandeling. Wilt u geen uitgebreide gezichtsbehandeling kies dan voor de Touch Up behandeling. Dit is een kleine behandeling waarbij de focus ligt op de elementen zoals harsen of verven maar us huid ook een kleine Touch Up krijgt. De elementen kunt u wel allemaal los bijboeken bij de Wellness, Therapeutical of Cosmedical behandelingen. Alle mogelijkheden voor het harsen en verven kunt u vinden op de Prijslijst.

 

Online boeken