Cosmedical behandelingen

Cosmedical behandelingen

Bij de Cosmedical behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de Diamond Touch, revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie!

Heeft u last van een doffe teint, een slechte doorbloeding, pigmentverstoringen, een grove huidstructuur, zijn er lijntjes zichtbaar of heeft uw huid behoefte aan de ultieme oppepper? Dan biedt de Diamond Touch de oplossing! Met de Diamond Touch wordt een effectieve diamant peeling uitgevoerd, ook wel microdermabrasie genoemd.  Tegelijkertijd worden hoogwaardige werkstofcomplexen de huid ingesluisd.
De microdiamanten verwijderen de bovenste huidlaag (dode huidcellen) en onthullen een nieuwe, jonge en stralende huid vol vitaliteit.

Doordat de Diamond Touch een zeer intensieve werking heeft is er na de behandeling direct resultaat zichtbaar. De combinatie met de zuren, de bindweefselmassage en de Diamond Touch biedt een oplossing voor iedere huid en ieder huidprobleem. Het is de perfecte anti-age behandeling!

Met een enkele behandeling geeft u uw huid zeker een goede boost. Wilt u echte huidverbetering dan heeft u meerdere behandelingen nodig in kuurverband. Ik maak graag samen met u op basis van uw wensen en uw huidbehoefte een kuur op maat.

De resultaten van een Diamond Touch behandeling zijn:

  •  De aanmaak van collageen en elastine verbetert waardoor rimpels en lijntjes verminderen
  •  Dode huidcellen worden verwijderd waardoor de doffe huid verdwijnt en de huid weer een gezonde gloed krijgt
  •  De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd
  •  De huidstructuur wordt verfijnd
  •  Afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd en werkstoffen kunnen beter worden opgenomen
  •  Vlekjes en plekjes op de huid worden lichter
  •  Littekens worden soepeler en gladder

 

U kunt kiezen uit 3 behandeltijden voor de Cosmedical behandelingen. U maakt een keuze in de behandeltijd en binnen deze tijd maak ik voor u een behandeling op maat.

Puur Cosmedical 75  minuten

Huidanalyse, Reiniging, Verwijderen onzuiverheden, Ampul, Bindweefselmassage of Fruitzuurpeeling, Diamond Touch, Afsluitende producten afgestemd op uw huidbehoefte

Puur Cosmedical Special 90  minuten

Huidanalyse, Reiniging, Verwijderen onzuiverheden, Ampul, Bindweefselmassage en Fruitzuurpeeling, Diamond Touch, Afsluitende producten afgestemd op uw huidbehoefte

Puur Cosmedical de Luxe 105 minuten

Huidanalyse, Reiniging, Verwijderen onzuiverheden, Ampul, Bindweefselmassage en Fruitzuurpeeling, Diamond Touch, Speciaal masker, Afsluitende producten afgestemd op uw huidbehoefte

Klik hier om direct uw behandeling in te boeken!

Online boeken